Monday, June 26, 2006

Jew-Hannus

Anteeksi pitkä hiljaiselo, viime aikoina ollut lähinnä ITP:tä ja kun meni toi nilkka paskaks futiksessa viime tiistaina niin ei puntillakaan tullut käytyä. Tällä viikolla pitäis ottaa vahinkoa takas oikeen huolella. Innostuin juhannuksena taas uimisesta aika huolella ja tällä viikolla pitäis ottaa se osaks viikko-ohjelmaa. Se helpottuis vaan huomattavasti jos sais sen perkeleen pyörän Lahdesta itelle mahd. pian.

Mut joo, Juhannus. Oli aivan huippua. Meitä lähti siis speksin ympärille koottu porukka terästettynä yhdellä kappaleella Tuomas Ylikoskea. Kaiken kaikkiaan mökillä oli 10 henkeä, mutta samaan aikaan aina vain yhdeksän (ei mikään sääntö, vaan ihan aikataulujen sanelema pakko. Toi olis kyl ihan hauska sääntökin, pitänee alkaa soveltaan).

Kuvii:



Paikkana oli siis jälleen luonnonkauniin Casa Weijon maisemat. Metereologit oli väärässä ja meilläpäin ei ainakaan satanut kuin matkalla mökille ja silloinkin snadisti. Sääli, sillä nimenomaan metereologeille sois niitä onnistumisia ja sitä kautta lisää itseluottamusta, joka johtaa uusiin onnistumisiin.



Siinä meidän niin iloista mökkiseuraa. Varsinkaan Janne ei meinaa pysyä nahoissaan kun on niin innoissaan.



:laittaa Olavi Virran biisin soimaan ja aloittaa herutuksen.... nyt:



Oh, taidekuva. Ma pakahdun.



Riikalla meinas käydä flaksi kun kokko yritti uida liiveihin. Kuumaa kamaa.



Flaksikokko. Huikeen korkeet lieksat läks kyl.



Käytiin perinteisillä siltatansseilla fiilistelemässä. Joku local peoplen edustaja toi paikalle mankan ja venattiin, että sieltä alkais joku Joel Hallikainen tai vastaava camp-helmi soimaan, mutta totta kai eka biisi oli Hard Rock Hallelujah. Sekin biisi on nyt sit näköjään kansallisaarre.



Eki ja Elisa pisti tanssiks. Musiikkia ei tietenkään vielä tässä vaiheessa ollut soimassa.



Meidän viehkottaret Lissu ja Riikka <3



Juhannusyö kello 1 aamulla. Before the mosquitos came...

Pelattiin Aliasta ja Mölkkyä, maattiin auringossa, juotiin kaljaa ja syötiin hyvin. En ees halua ajatella kuin perkeleesti kaloreita kului. Mut onneks Juhannuksia ei lasketa näin laihduttaessa. Yhteensä meni ruokaan ja juomaan mulla 74€. Yli jäi tyyliin yks makkarapaketti ja pullo kossua. Kossu tulee mukaan baariin ens kerralla jotta voin vetää uusiks tän "kävelen baarista kotiin Arabianrantaan ja naukkailen kossua ja samalla lähettelen vihaisia tekstareita, jotka unohtuu herätessä mutta muistuu puhelimen avatessa"-teatterin. Kesän hitti - takuu morkkisdarra!

2 comments:

Anonymous said...

EN JATKA.

Anonymous said...

Henriseni, sulla on tuo kaloreiden käyttäytyminen aika hakusessa vielä. Jos syö, niin kaloreita ei "kulu", vaan tulee. Jos käy vaikka spinningissä, silloin kaloreita "kuluu". Ei mul sit muuta.

tee Kata ja töiden aamu.