Saturday, August 14, 2010

Blogin henkiinherätys

Edellisestä postauksesta on näköjään lähemmäs neljä vuotta, eli ne jotka on hakannut F5:sta joka päivä odottaen uusia kirjoituksia on varmaan vaihtanut näppistä pariinkin kertaan. Mutta ajattelin ottaa tän "vaihtoblogin" takaisin käyttöön nyt tän Toronto-episodin ajaksi, koska en halua tehdä "ammatillisesta" blogistani (www.facade.fi, siis) mitään "mitä Henrille kuuluu" palstaa, vaan pitää sen ihan tuollaisenaan. Ja Facebookin notesit toimii musta vähän huonosti, niin tää oli paras vaihtoehto.

Eli siis aion YRITTÄÄ postata tänne jotain kuulumisia kaukomailta, en ehkä samalla intensiteetillä mitä Grenoblen vaihtoaikoina, mutta jotain kuitenkin. Lähinnä omia fiiliksiä ja havaintoja kulttuurien välisistä eroavaisuuksista, varmaan myös jotain matkaraportin oloista jos ja kun tuun käymään Toronton ulkopuolella. Pistän kuvia kyllä jossain vaiheessa.

1 comment:

Anonymous said...

Terveisiä ja tsemppiä täältä tukijoukoilta. Tässä on siulle vähän lisää tsemppiä maanantain yli jaksamiseen: http://www.youtube.com/watch?v=59NoqP02ZYM&feature=related

-Pastori