Friday, March 31, 2006

Ti Älps in pixös...

Kuten luvattua, pistän nyt niitä kuvia viime viikosta. En oo saanut vielä kaikilta ihmisiltä kaikkia kuvia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kukaan ei ottanut kuvaa siitä kun me oltiin lavalla pokkaamassa ne lumilaudat, mikä on ehkä paskin läppä ikinä. Olisin meinaa laittanut sen kuvan koko Internetin avaussivuksi.

No mut tässä nyt joitain:



Avoriazin kylä oli siis aivan mahtava autottominie meininkeineen ja puisine rakennuksineen. Tosi virkistävä näky, tykkäsin aivan sikana.



Lisää samaisesta onnelasta...



... ja lisää.



Tossa melkein kokonaisuudessaan meidän vaihtariporukka harvinaisessa yhteiskuvassa. Sääli että kuva on vaan niin huonotasoinen.



Kuten tarkkaavaisimmat lukijat muistanevatkin, pistimme toogat päälle niihin yksiin bileisiin. Ennen lähtöä pohdimme kuitenkin elämän tarkoitusta...



... ja keksittyämme oikean vastauksen ilakoimme.



Bileissä oli siis aina ihan törkeän kuuma, ihan sikana jengiä ja erittäin hyvä meno. Ne kahden DJ:n bileet on vieläkin kummitellu mielessä, menee aika korkealle "parhaat keikat ikinä"-listalla.



Mä en tiedä miksi, mutta musta tää kuva on jotenkin hassu. Meidän asennot on kuin joillan hirven kaataneilla metsästäjillä.



Etsi kuvasta kiva laskupäivä.



Extreme-Henri haikkaa offareille. Kävely kesti aina joku 20 minsaa. Viisi sekuntia kuvan ottamisen jälkeen hyppäsin alas 30-metrisen rotkon, painin karhun kanssa kuolemaan asti ja tein base-hypyn ylöspäin. Sitten jatkoin matkaa.



The 4-foot snow penis! Matt näyttää niin onnelliselta uuden meisselinsä kanssa. Muutenkin toi penis oli aika hitti, tosi monet tuli ottamaan siitä kuvia ja jollain kameralla pitäis olla kuva siitä, kun kaks espanjalaista mimmiä "nuolee" tota silloin kun Matt makaa nauttiva ilme ton takana. Menis varmaan kyl blogi sensuuriin sen jälkeen.



Tähän on hyvä lopettaa. Tosi mulkku jätkä.

3 comments:

minna said...

Henrihenrihenrihenri... Kuinka lapsellista. En nauranut lain. Sietäisit saada pölyhuiskasta nenään!

Anonymous said...

Hi, I'm Ed Winchester.

-Henri- said...

Miksi Minna teet mun blogista valheiden verkoston, miksi?

Hetetetetetetetetete... Chris Waddle.