Sunday, May 28, 2006

Tipaton ohi - 3 päivää



Ollut rankkaa kyl tää tipaton, varsinkin kun ilmasta viinaa olis saanut muutaman kerran tässä kuukauden aikana. Muutama päivä enää, sit potentiaalisesti lähtee. Saa nähdä mitä ens viikonloppu tuo tullessaan.

Ei mitään kummempaa raportoitavaa tältä viikolta, kuvissakaan ei näy mitään eroa oikeestaan. Mua neuvottiin usealta taholta pitämään yks sellainen kaloripitoinen välipäivä, että elimistö menis sopivasti sekaisin tosta aineenvaihdunnan kehittymisen suunnasta. Vedin sitten torstaina aika mukavasti ruokaa kotona Lahdessa, äiti oli tehnyt todella hyvää lammaspaistia ja valkosipuliperunaa. Mmmmm... Saa nähdä miten toi sit vaikuttaa pitkällä tähtäimellä.

Puntilla menee nyt jo aika rutiinilla, eli kohta pitää sitten varautua shokeeraamaan tota ruumista taas. Muutama sarja pitää pistää ihan uusiks, varmaan pistän tiputussarjan jokaiseen vikaksi. Se tyyppi jolle mä tein ne Pro Health Systems kotisivut neuvoi mulle uuden jalkarutiinin, jonka tarkoitus olis polttaa 1000 kaloria sitä tehdessä ja 1000 kaloria seuraavan kahden päivän aikana kun ruumis palautuu. Rutiinin nimi on "the Cardio Slam" ja se menee näin:

10 minuuttia kuntopyörää
3 x 6-8 maastavetoa ja jalkakyykkyä vedettynä peräperää, maks 90 sekan tauot tuplatoistojen välillä
15 minsaa juoksumattoa, ensin minuutti kovaa sit minuutti hölkkää
3 x 25 metriä luisteluloikkia hitaasti (Töölö Gymin aerobic-sali päästä päähän, siis)
3 x 10 syväkyykkyräjähdyksiä kädet selän takana
10 minuuttia kuntopyörää

Tää koko setti ei saa kestää enempää kuin 60 minuuttia. Kuulostaa helpolta, mutta minä ja se yks ITP-ulkkari John vedettiin tää perjantaina ja vaikka pidettiin ihan rivakkaa tahtia niin silti saatiin vedettyä homma vain 55 minuutissa. Molemmat joutui jättään puntin eilen väliin kun jalat oli niin saatanan kipeät. Yritin mennä eilen heitteleen korista mutta jo vartin jälkeen oli energiataso ihan pohjalla, joutui menee himaan. Nyt tänä aamuna kaks päivää treenin jälkeen on kävely vieläkin todella kivuliasta, mutta puntille mennään tänään.

Kysymys: miksi maustamaton kana maksaa aina enemmän kuin maustettu kana? Ja miks kananrinta maksaa niin perkeleesti verrattuna kanankoipiin?

No comments: